قطعا بسیاری از شما عزیزان که درحال مطالعه این مطلب هستید، قصد سفر به سرزمین های شگفت انگیز افریقایی را دارید اما نگران غذا و خورد و خوراکتان هستید. جالب است بدانید که فرهنگ غذایی افریقا شامل برخی از بینظیر ترین غذاهای بین المللی است و توجه بسیاری از گردشگران را از سراسر جهان به خود جلب کرده اند.
در ادامه این مطلب از تعطیلات رویایی قصد داریم تا تعدادی از غذاهای بی نظیر افریقا را به شما عزیزان معرفی کنیم. اگر قصد سفر به افریقا را دارید، پیشنهاد می کنیم تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.
غذاهای دریایی در همه جای دنیا طرفداران خاص خود را دارند، البته طرز پخت آنها نیز در کشورهای مختلف با توجه به فرهنگ غذاییشان متفاوت است. در آفریقای جنوبی نیز غذاهای متنوع و جذابی با انواع ماهیها تهیه میشود.
بوکومز
بوکومز از خوراکهای معروف و محبوبی است که با نوعی ماهی کوچک درست میشود. در این اسنک جذاب ابتدا ماهی را در آفتاب خشک کرده، سپس نمک و ادویه مخصوص روی آن ریخته و میل میکنند. بوکومز را میتوان هم به عنوان میان وعده و هم برای غذای اصلی سرو کرد.
بانی چو
کارگران هندی که در دهه ۱۹۴۰ در دوربان سکونت داشتند بانی چو را اختراع کردند و از آن به بعد به یکی از غذاهای اصلی آفریقایی تبدیل شد. بانی چو یک قرص نان سفید و سوراخ است که آن را با خورش کاری پر میکنند. زمانی که این نان پفی با کاری تلفیق می شود، این غذا به خوشمزهترین غذای جهان تبدیل میشود.
داستانهای زیادی درباره بانی چو وجود دارد؛ اما بیشتر آنها این قضیه را در بر دارند که کارگران هندی از نان بهعنوان وسیله انتقال غذا استفاده میکردند. از آنجا که کاری را نمیشد در نان روتی قرار داد، بنابراین مهاجران هندی، داخل نان را خالی کردند تا بتوانند غذایشان را بستهبندی کنند. امروزه این غذا در سراسر آفریقای جنوبی محبوب است و میتواند شامل مواد تشکیلدهنده مختلفی باشد. بسیاری از هندی – آفریقاییها، یک چهارم قرص نان را سفارش میدهند و آن را با دست میخورند.
خورش کیپ مالای
مردمان کیپ مالای یک گروه قومی هستند که اصالت آنها به بردههای اندونزیایی برمیگردد که کمپانی هند شرقی هلندی آنها را در اواسط قرن ۱۷ به کیپ غربی آفریقای جنوبی آورد. کیپ مالاییها هویت، فرهنگ و البته آشپزی آفریقای جنوبی خود را گسترش دادند. از ویژگی خورش کیپ مالای، ادویههای آن است که شامل پودر کاری، زردچوبه، دارچین و زعفران است که البته بهاندازه خورشهای جنوبشرق آسیا ادویهدار نیست. همچنین داخل این غذا از گوشتهایی چون گوسفند، گاو یا مرغ استفاده میکنند. در نسخه گیاهخواری آن از لوبیا استفاده میشود. در بسیاری از دستور پختهای این غذا از زردآلو برای شیرین کردنش استفاده میکنند.
وت کوک
وت کوک غذایی است که از دوران استعمار هلند در آفریقای جنوبی به جا مانده و همچنان محبوبیت خود را حفظ کرده است. این غذا نوعی نان مخصوص است که داخل آن با موادی مانند گوشت و یا سبزیجات پر شده و سپس سرخ میشود. وت کوک به معنای نان چاق است و به دلیل حجم زیاد و تو پر بودن نان به این اسم معروف شده است. وت کوک را با ادویهجات و ترشی مخصوصی به نام چات نی میل میکنند.
اپریکوت
آپریکوت در مقام یک غذای کامل نیست بلکه یک نوع مکمل غذایی در حکم ترشی در کنار غذاهای آفریقایی است که معمولا در اکثر وعده های غذایی مردم آفریقای جنوبی وجود دارد. این ترشی با برگه های زردآلو تهیه می شود و همانطور که گفیته شد در کنار بسیاری از غذاهای آفریقایی سرو می شود اما در کنار بوبوتی و پنیر، ترکیب طعم فوق العاده ای میکند.
پودینگ مالوا
از میراث مهاجران هلندی برای غذاها و دسرهای کشور آفریقای جنوبی شاید سرآمد ترینشان پودینگ مالوا باشد. این دسر بافتی بسیار نرم و چسبناک دارد و خامه ی آن از ترکیب شیر، شکر، سفیده ی تخم مرغ زده شده و مربای زردآلو است. این دسر حتما باید به صورت تازه سرو شود و در کنارش می توانید از کیک هویج و کیک کاکائویی استفاده کنید. پیشنهاد می کنیم در سفرتان به آفریقای جنوبی حتما این دسر بسیار لذیذ را امتحان کنید چون در هیچ کجای دیگر طعم واقعی آن را نخواهید چشید!
جهت مشاهده برنامه روز اول در تورهای افریقا اینجا کلیک کنید.
جهت مشاهده برنامه روز سوم در تورهای افریقا اینجا کلیک کنید.
جهت مطالعه مطلب ملاقات با فیل ها در پارک پیلانزبرگ اینجا کلیک کنید.
جهت مشاهده مطلب خرید های بینظیر در افریقای جنوبی اینجا کلیک کنید.